​✮ Byens bedste
​✮ Professionel restaurant
​​✮ God service

Ring og bestil bord eller take-away på tlf.: 8682 8282​​

​(modtager også SMS-bestilling)​

Cocktail bar med lækre drinks og coktails

Er du til lækre drinks og cocktails fra hele verden, kan du gå på opdagelse på Tapashi Cocktail Bar i Århus, hvor vores dygtige bartendere vil servicere dig med nogle af verdens mest velsmagende cocktails. Vores cocktail bar er af høj standard, og det samme gælder personalet.

Alle bartendere har gennemgået relevant uddannelse og tilbyder nogle af de lækreste drinks, der byder sig fra sydens sol og fra det kolde Norden.

Vi har et bredt menukort, hvor du finder de klassiske cocktails, som altid er populære, til de mere avancerede drinks, som ikke mindst smager fortryllende.

Tag en pause i vores cocktail bar

​Holder du meget af forskelligartede drinks og cocktails, har du mulighed for at smage et væld af unikke drinks i vores cocktail bar.

Vi er meget kræsne, når vi køber ind, da vi udelukkende serverer drinks af høj standard, som er bygget på de bedste råvarer.​

Alt er friskt, og vi laver det naturligvis fra bunden. Tag en pause og nyd en dejlig forfriskende cocktail til din sushi. Er du en rigtig connoisseur inden for cocktails, og sætter du pris på godt håndværk og god kvalitet, er det oplagt med et lille visit i vores cocktail bar, hvor vores bartendere er klar til at give dig en uovertruffen smagsoplevelse.

En smag af en anden verden

​I vores cocktail bar finder du nogle af de mest populære drinks og cocktails fra hele verden. Vi laver også en del, du sikkert aldrig har hørt om før, som går sublimt sammen med særligt sushi eller tapas.

Prøv noget nyt, og oplev en smag af en anden verden med cocktails af høj klasse. Uanset om du har du lyst til en drink efter arbejde for at slappe af, en fredag aften sammen med venner og veninder eller til maden hos os, er du altid velkommen.

Book bord online, på telefon 8682 8282 eller kig forbi, når du har lyst.

Book bord online​

​Rigtig fin og hyggelig indrettet restaurant!

Rigtig sødt og hjælpsom personale.

​Rigtig fin og hyggelig indrettet restaurant!

Rigtig sødt og hjælpsom personale.

Deres oksemørbrad med vagtel-æg SKAL prøves!

Servicen i topklasse!

Anmeldelser fra Facebook

☆☆☆☆☆​

Om tapashi

Klostergade 52, 8000 Aarhus C

Tlf.: 86828282 // 25160505

Mobil: 25160505 (Modtager SMS-bestilling)

fb-ikon  instagram-ikon

Åbningstider

​Alle ugens dage kl. 12:00-22:00

Køkkenet lukker alle dage 21:30

Tapashi
Klostergade 52
8000 Aarhus C
CVR: 37199133