Tapas-restaurant

Tapas i hjertet af Aarhus

Er du vild med tapas og delemad, er Tapashi en tapas-restaurant for dig i hjertet af Aarhus. Vi tilbyder et lækkert menukort bestående af nogle virkelig velsmagende tapasretter til attraktive priser.

p

Book bord til Tapas

Book her ›

menu ico

Tapas Menukort

Læs her ›


Vild med tapas og delemad?

Tapashi er en japansk tapas-restaurant med brede faglige kompetencer inden for tapas, som serveres på fornem vis af erfarne tjenere og tilberedt af dygtige kokke med stor ekspertise og faglig integritet.

Vi laver alt fra bunden og er meget kvalitetsbevidste, når vi udvælger råvarer til vores køkken. Kun det bedste er godt nok, da vi koncentrerer os om at have fokus på kvaliteten af maden, hvor vi bestemt ikke går på kompromis.

Smag vores populære tapas
​Tapas har opnået stor popularitet gennem de seneste par år. Det er en form for social spise, hvor man kan dele med hinanden og samtidig få smagt på flere forskellige retter.

Tapas er en betegnelse for små retter, der serveres som appetitvækkere eller samlet som et større måltid. Sidstnævnte er sådan, det fungerer i dag på en tapas-restaurant.​

Vil du opleve en tapas-restaurant, der har styr på sine gastronomiske værktøjer, er Tapashi i særklasse. Her får du en særegen kulinarisk oplevelse, som ikke fås mange andre steder i Aarhus.

Forkæl en du holder af på vores tapas-restaurant
​Kender du en, der er helt vild med tapas, kan vi varmt anbefale, at du tager vedkommende under armen og bestiller bord i vores tapas-restaurant, hvor du får en udsøgt service og en masse lækre tapasretter, hvor I får smagt på lidt af hvert.

Book bord allerede nu på telefon 86 82 82 82, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller bestil online.

Explore the Taste

Tapashi

Vores Tapas & Sushirestaurant og take away har central beliggenhed i Aarhus med god mulighed for parkering lige ved døren.

Vi tilbyder udbringning til 30 kr. levering max. 5 km fra restaurant. Ring 86828282 for at bestille udbringning!

Vi tilbyder 30% rabat på afhentning af take away.
Rabat kan ikke benyttes på helligdage + d. 31. december, 1. januar eller 14. februar eller kombineres med andre tilbud/rabatter.
Der tilbydes ej heller rabat ved udbringning.

smiley big2

TAPASHI - Tapas & Sushi
Klostergade 52, 8000 Aarhus C
Telefon : 86828282, eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Åbningstider

 • Mandag
  12.00 - 22.00
 • Tirsdag
  12.00 - 22.00
 • Onsdag
  12.00 - 22.00
 • Torsdag
  12.00 - 22.00
 • Fredag
  12.00 - 22.00
 • Lørdag
  12.00 - 22.00
 • Søndag
  12.00 - 22.00
 • KØKKEN LUKKER : 21:30